Nak tahu je

Salam semua, nak tanya saya prgnant 8minggu 1hari harini nak tanya sebab anak sulung kan, mual2 pagi hari kurang tapi rasa pening sikit, and rasa lapar pun kurang. Kenapa ye? Mommy2 kat luar sana? Normal atau tak ye? Makasih🙂#ingintahu

1 Balas

rs normal rsnye..sbb stiap hri dia mcm berbeza situasi akan kita alami .kekdg xleh nk jangka .kang bila rs lapa .lapa sgt2 plak mcm blum mkn lg..pdhal dh mkn .😅mg dpmudahkan segalanya..aamiin