Alahan first trimester

Salam semua , nak tanya normal ke berat drop time pregnant 13W ni sbb haritu sy turun satu kilo berat selang sehari dua hari camtu turun lagi berat sbb takde selera nak mkn and asyik muntah muntah . Mkn buah dlm kuantiti sedikit je . Kdg2 mkn sehari sekali je sbb takde rasa langsong nak mkn risau jugak dengn ksihatan baby . Ada tak kat sini cara untuk hilangkan alahan and buat selera mkn tuu ok balik ?#pleasehelp #firstbaby

7 Balas

Normal tu berat turun . Saya haritu drop teruk dlm 2 mnggu hmpir 9kg turun😅 sbb alahan teruk apa pun tak boleh masuk