Pls mummy mummy share

Salam hi semua , nak tanya laa pernah takk mummy mumny ada keputihan mcm berketul putih tapi vagina tak gatal dan keputihan tu tak berbau . Mummy mummy buat macam mana yaa nak hilang kan . Dan saat nak bersalin tu macam mana ya . Baby ok tak

2 Balas

pernah.. Dr akan bagi pessary yang insert dekat bawah..jumpa la Dr..nanti dia bagi ubat tu..

2y ago

dah pernah sekali . tapi dia ada lagi la

elakkan mkn mknn y beryis mcm roti..mkn yogurt

2y ago

tq tq ya sis 💞 nanti nak minta misi kk buat swab dulu . sebab risau sgtt kenapa keputihan jadi mcm tu