DARAH HAID .

Salam semua , nak tanya kenapa bila korek baru ada darah . Bila dekat seluar dalam takdak . Lepastu ada hari dia ada , ada hari tak ada . Dah 3 4 hari macam ni . #pleasehelp

1 Balas

Bergantung pada gaya hidup puan. Mcm saya, bila saya amalkan kehidupan sihat, mkn elok x mkn jajan, ni air manis2, saya bersenam, ok je flow darah haid. klu x amalkan gaya hidup sihat, stress, memang malu2 darah haid kluar dan mulalah sengugut

3y ago

ahhh pulakkkkk...