Puasa masa mengandung

Salam semua nak tanya jika pregnant 28 minggu dah boleh tak nak puasa? Puasa ganti belum terganti lagi 😅 kalau puasa ada effect dekat anak tak ye?#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

8 Balas

Tgk keadaan awk mcm mana. Mcm saya, husband tak bg gnti puasa lagi. Dia suruh ganti dan byr fidyah lpas bersalin. Saya gdm on diet. Selalu bila buat BSP msti ada bacaan bwh 4. So, husband ckp jgn ganti lagi. Nnt saya jadi hypo pulak sbb puasa