Breast Pump

Salam semua.. Nak tanya, breast pump ape yang elok untuk just prepare.. Sebab saya 1st baby xberjaya sampai 6m.. Now nak deliver 2nd bby need breast pump ke? Kalau perlu, brand apa yang berpatutan.. Saya suri rumah je tapi orang kata kene pump jugak, xleh harap df je.. Mohon beri cadangan dan pendapat ?? thank you?

1 Balas

Aah really need the breast pump..kekdg ada ms nti bby lmbt nyusu cpt rs bengkak... Breast pump yg ok gune electronic..jimat ms..klu gune manual..puas nk mik ms lm nk pump n kuar susu ...dan kekdg rs sakit..klu electronic dia mcm massage dlu..kmdian dia akn pump susu kluar...mcm sy since sy duk umh xbkje dan jd suri rumah spnuh ms ni.. tu la yg pling sy rs prlu ada lg jimat ms... Sbb pnh try manual pump xbpe nk cpt n xbyk susu kuar..last2 elektronic pump jd pilihn nk2 gune powerbnk jw senang nk beralih duduk dkt memne pump 😉✌sy ritu husbend bli kan dkt shopee jenama cm bear.. dkt sane byk plihan..dan harga berbeza d pasaran..kalau x dkt expo mhl harganya..tp d shopee blh plih mngikut budget kita ..😉😂✌

5y ago

Most wlcme sis😉✌