Brand upt yg bagus

Salam semua, nak tanya brand apa yg betul2 elok untuk test selain clear blue & dip n tell? Boleh tolong suggest, terima kasih semua##seriusnanya #bantusharing

15 Balas

smua upt pun bgus .. mana2 yg jual dkt farmasi..

9mo ago

Haha tidak. Google gambar pun tak jumpa2. Entah dah kena banned agaknya upt tu. Hm takpe lah buat kenangan kena scam time ttc ank second walau rasa mcm yihhh. Mana tak yihh ank first dah sekolah, menjerit lah kita nk bagi dia adik. Mujur adik hadir juga years later (guna upt strip aje kalini 😆)

Brand watsons jenis strip tu pun bagus

saya pakai brand guardian punya.

Saya suka guna clearblue.

sy guna dip n tell je .