Brand upt yg bagus

Salam semua, nak tanya brand apa yg betul2 elok untuk test selain clear blue & dip n tell? Boleh tolong suggest, terima kasih semua##seriusnanya #bantusharing

15 Balas

Pada pendapat sy clear blue digital tu is the best, siap ade weeks lg.. lg satu kalau yg biasa punya kat watsons..plastik wrna putih pink .. dulu sy beli yg biasa punya je dulu, naik double line baru try clear blue digital plk utk confirmkn..

kalau saya beli dekat shoope je , beli yang strip punya , sbb dia sensitive 10miu , kalau nk beli kat shoppe , carik nama amirah hairi enterprise ataupun norsinaryahaya . murah je . rm1 je 🫣 bole buat stock kat rumah .

9mo ago

ni lah strip nye yg saya beli kat shoppi

kalau sis search dekat google pun the best pregnancy test pun akan keluar 2 brand tu sis mmg tak scam punya . selaintu rasa saya brand watson . mmg selalu org akan guna 2 brand ni .

9mo ago

Ok tq share sis ❤️

kalau sy, beli dua jenis brand berlainan. beli kat watson. sbb nak tgk result sama ke atau tak. so far ok je beli kat watson. brand clear blue & dip n tell ok jg tu.

sye hri tu bli brand disclosure kt watson/guardian.. yg palg murah hrga dlm rm5-rm7... period sye regular & sye buat smggu lewat.. memg naik terg..

clear blue digital sis..terus detect brp usia kandungan..jgn lupa snap picture dulu wat kenangan sbb, 24 hours t dia ilang

nk paling bagus lagi awak buat beta hcg dkt klinik. kalau hcg awak meningkat mmg awak tengah pregnant

Saya pakai guardian punya. Kali kedua nak confirm baru saya guna clearblue.

saya pakai yg beli kt syopi dr cina je puan bbrp sen je 1strip

kalau sy forsure sebab kkia guna itu utk check kehamilan..

9mo ago

kat shoppe ada.farmasi ada jual brand forsure,kat kkia brand tu je durang pakai setakat ni.