UPT positif

Salam. Hi semua. Nak tanya, bila kita boleh check kat klinik ye utk confirmkan pregnant? Gambar sebelah kiri urine pertama semalam, gambar sebelah kanan urine petang. Gambar ketiga pagi 3/12. Tarikh sepatutnya period harini 3/12. Pengalaman pertama 😊

UPT positif
13 Balas

5 minggu ke atas boleh dah rasanya pi scan kt klinik. Akan nmpk kantung ja. Mcm sy hri tu pi scan 3 minggu xnmpk apa lg tp upt positif. So makan asid folic ja dulu.

3y ago

Tu laa. Ramai cakap scan awal tak nampak lagi. Terima kasih sis. 😃