nestum

Salam semua, nak tanya. Ade sesape yg dh bg anak dia mkan nestum atau ape2 masa usia 4bulan++

1 Balas

Sabar sis..jgn bg nestum bby 4bln..bby masa ni hanya minum susu shaja..umo 6 bln nti baru blh bg pure buah, bubur nasi y hancur halus..

4y ago

Wlcm..sis kene bnyk bc kisah bby perkembangan dier..ikut umo..mudah utk sis tahu apa y bby perlu..dlm app nie pun ad pkembangan umo ank sis..kt situ pun dier ad bgtau..ikut umo apa y perlu bg pd bby..ikut umo