salam nak tnya sikit. baby 6bulan digalakkn ke tak mkan nestum..n nestum apa yang sesuai yee

2 Balas

Hi, kalau sy baca di group baby food malaysia nestum tak digalakkan untuk intro disebabkan kandungan dia dan processed food. Melainkan anak taknak makan sangat2. Boleh cuba bubur kosong dulu, ada risiko alahan try buat 4dr.

search group happy baby foods malaysia kat facebook..byk menu dan resepi utk 6 bulan..