uri dibawah

Salam semua...any mommy Ada pengalaman uri Ada dibawah x msa kandungan 20 weeks?lepas 20 weeks Ada yg Naik smula ke ats x uri tu?

2 Balas

Wsalam. Pernah tapi insya Allah boleh naik balik uri tu. Masa bersujud buat lama sikit. Masa tidur letak bantal kat kaki, tinggikan bahagian kaki sikit. Banyakkan berehat juga. Jangan buat kerja berat. Macam kalau dulu boleh angkat beras 5kg, walaupun boleh angkat lagi tapi jangan sebab tu dikira berat. 😊

4y ago

Tq sis for the tips...sy buat tips yg sis share tu...thank u so much...sy rsau...tp Cuba sntiasa chill...

Sya pn smlm bru g scan 29weeks uri kt bawah bby songsang dktor tk ckp ape cme dy ckp bleh pusing lgi tu jela, hrap mcm tu lh nk cbe jgk tip dlm ni ade yg sruh sujud lama2 lpas solat baca zikir nabi yunus.. Cbe jela sis kite doa banyak2,sy pn risau jgk.

4y ago

Tula sis doc ckp kalau 32 weeks masih kt bwah...mybe elaktif ceaser la jwbnya...Tula sy solat pon sujud lama...hrap Ada pluang uri Naik ats n normal delivery...