32 weeks pregnant,First baby

salam semua mommies,saya mengalami serviks pendek doctor terpaksa jahit masa kandungan 6 bulan lg,Skrg usia kandungan saya 32week.Tapi 2 3 hari ni perut asyik mengeras je,Hari ni je dah lebih 10 kali mengeras diikuti rasa ngilu bahagian V dan pinggul.Apakah itu tanda-tanda nak bersalin?

1 Balas

Boleh jdi tnda2 brsalin..tpi kalau dah trlalu kerap..eloklah sist refer hsptal mmndangkan sist ada masalah serviks..utk lngkah brjaga2