20w3d 1st Pregnancy

Salam semua mommies. Saya nak tanya, normal tak kalau rasa mcm berdenyut-denyut halus/mcm kena ketuk2 halus kat bahagian ari2. Atas sikit je dari kemaluan. Sebelum ni rasa mcm tu jugak tp lokasinye kat bawah pusat. Hari ni rasa kat bawah sangat, dah dekat dgn kemaluan. Sy risau pulak. Ke memang kedudukan bby kat situ? Sy mmg dah perasan bby bergerak2 cuma lokasi pergerakan tu yg buatkan sy runsing. Pls help me.

1 Balas

Baby sedu,sis..

5y ago

Thank you sis. Tp position tu normal tak? Sy ada terbaca kes2 yg mcm baby terlalu bawah sgt. Risau jugak. Sbb rasa mcm bawah sgt dah dekat dgn kemaluan.