TUKAR SUSU > CIR*T

Salam semua. Mohon jawap ya bagi yg tahu.. Anak saya baru masuk 1 tahun jadi saya tukar susu formula dari step 1 ke step 2. Tapi berak jadi cair dan sikit sikit je dalam pampers. sehari 5-6 kali berak. Normal ke baru tukar susu akan jadi cirit awal awal. Setakat ni dah seminggu guna susu step 2. Patut terus tukar ke tggu dulu? Anak aktif macam biasa dalam seminggu yang cirit ni. Terima Kasih..

2 Balas

Mommy snap gambar najis dan refer doktor. Saya pun tak pasti

2y ago

Sama²

nnt refer doktor ya

2y ago

saya dah jumpa doc. doc suruh minum susu free lactose selama 1 mggu. terima kasih ya 🥰