38minggu 6hari

Salam semua... Minta doakan saya mudah bersalin dan cepat bersalin, belum turun tanda apa2 lagi.... 😢...

19 Balas

moga awak dimudahkan ye..selagi x due date jgn panik..saya pon xdak tnda haritu smpai la 2 hari sebelum due date..buat masa sekarang ni awak enjoy ja...apa yg awak rasa nak mkn, awak p mkn...bnyakkan rehat...sebab nnti dah bepantang xleh mkn suka hati dah..dan kena jaga baby 24 jam..😊

1y ago

Sy hri ahd kluar lndir cmpur drah,rsa macam snggut n cntction xkuat p hspital kne admit wad 2hri kt wad jln 2cm xbrganjak2 dnding rhim tbal lg sy mntak blik..Sbb trpkir duk kt rmah bleh mkn mcm2,bt mcm2 n p mna duk kt wad lama2 kn dorg indce xpsal2 kne bslin awl😂..Sbb sy ank ke4 dh..Klau ikutkn dorg xbg blik sbb xskit ape2 blik jela..

saya 38w3d tanda2 bersalin xda lg hnya contraction palsu ja . klw xbrnk lg dlam masa terdekat ni .4/02 kena serah diri . semoga kita semua ibu² bakal melahirkan dipermudhkan dn dilancarkn nnty proses bersalin nnty . insyaallah😇

semoga smua nya dipermudahkan ya momy , sya pun blum ada trun2 tnda lgi due date 30 bln 01 nii lgi 5 hri jk lgi . smoga urusan kita smua diberi klncaran dan cpt2 bby bgi krjasama 😚

somoga dipermudahkan & dilancar segala urusan.. saya pun 38week blm ada tanda2 nak besalin, risau juga tunggu lama huhu

Sama la sy 38 minggu 5 hari. Hr ni rase x selese sakit pinggang klo baring. Ank aktif btol dlm perot

semoga dipermudahkan dan selamat bersalin. saya due date 29/1 pon belum ada tanda2 lagi.

Semoga dipermudhkn dan selamat melahirkan. Sihat mommy dan baby 🫰🏻

semoga dekjaa erniza dipermudahkan urusan melahirkan.. aamiin ya mujiib

semoga dipermudahkan urusan bersalin puan. dan moga cepat² bersalin

smoga dipermudahkan segala urusan awk dik,,,insyaAllah aamiinn,,,