Siapa tahu ini air apa?

Salam semua. Maaf nk tnya,tdi sy ad duduk dkt tilam then rasa basah,so sy tngok cadar dh basah(refergmbr), then sy tunggu dia kering jadi warna mcm ni,boleh sy tahu x ni air ketuban or mcm mna? Serius sy confius,sb skrng dh x kluar bnyk tdi around 9pgi je tiba2 bnyk.Sy dh 38week2days

Siapa tahu ini air apa?
3 Balas

Thanks semua. Sy dh warded dh and ad bukaan 2cm, doakan urusan sy dipermudahkan 😊

1y ago

Sy dh selamat melahirkan secara normal bby boy,doakan urusan kami berjalan lancar 🤲🏻🫶🏻

Air ketuban ni sis. Sila pergi hospital dengan segera. Jangan berlengah, please.

air ketuban tu