MOHON PENCERAHAN

salam semua .. Kepala baby dah kt bawah . Kerap sakit bahagian ari ari , dan sekarang kerap ulang alik toilet ( cirit birit ) . saya 35w 3d .. mohon pencerahan .. adakah itu tanda tanda nak bersalin ye ? tq ..

1 Balas

wasalam, boleh jd tanda bersalin. pengalaman sy masa 35 weeks tu kerap cirit birit, sakit bahagian ari-ari. tepat 36 weeks, ketuban leaking. esoknya selamat bersalin.

5mo ago

Sis nak tnya leaking tu mcm mana ya ? Sebab saya pernah rasa mcm air keluar . Tapi saya takut itu peluh ja. Tapi skali tu jelah