Pati Buah Delima / Jus Buah Delima

Salam semua. Jika awal kehamilan boleh tidak untuk mengkonsumsi jus buah delima atau pati Buah Delima? Adakah ia baik untuk ibu Dan baby? Atau sebaliknya? Terima kasih ?

6 Balas

Kalau sy prefer makan buah delima yg fresh, atau kalau rajin boleh buat jus sendiri. Sbb jus delima kt pasaran terlalu manis, tinggi kandungan gula.

4y ago

Ohh yg mcm jual kat kedai jamu tuh yaa? Kalau jus mamariam pernah cuba? Nak beli kat kedai Arab atau kedai jamu takut sikit hehe