risau

Salam semua ibu2....sy just nak share kisah berlaku semalam...sy terjatuh di bilik air masa tgh mandi...kandungan sy genap 27w...sy pun xtahu & xsedar mcmna boleh jatuh..mybe buih sabun,lepas beberapa minit & jam alhamdulillah tiada sebarang darah yg turun,malah pergerakan bby normal sehingga hari ini...yg merisaukan saya ,adakah baby dlm kandungan sy ok? Gerakan ada seperti biasa dan tiada turun darah / apa2 cecair...nak ke klinik ,tapi biasala dkt2 nk hujung2 bulan ni ?...ada tak yg pernah alami mcm sy? Dan ok takk??

1 Balas

insyaAllah sis.. kalo xde darah ke pape.. insyaAllah.. tp esok g laa mane2 kk yee... cek jee.. utk lega kan hati