susu

as'salam semua and hai. sy nak tnya susu apa yg ok. susu ibu mengandung tu sy xblh minum so nak minta pendapat susu apa yg elok.

47 Balas

Mommy blh try susu HL atau lazz susu kambing, ada mcm2 perisa lazz tu

Susu lazz kambing original atau yg kurma. Freshmilk farm fresh pon ok sis 🙂

Sy minum susu tepung fernleaf full cream je. Sbb anmum sy xblh minum. Manis.

Susu yg takda gula.. dutchlady tepung.. or fresh milk.. anlene pun okay..

Hai, saya ingin bertanya. Kat sini sape sape pernah minum Promama tak? Okay tak?

5y ago

Terima kasih puan atas perkongsian💕..

Sya minum susu ducth lady kotak full cream dgn susu kmbg fresh..

Kalau susu mengandung tak boleh, cuba tukar kpd air soya.

Susu ibu mengandung tu byk gula. Minum lah fresh milk.

sy pun mcm tu sis.. tpi sy try ni dn ni ok.. sis sdh cuba?

4y ago

sedap juga sis...

Try ar-rayyan susu kambing.. sedap ade mcm2 perisa..