Susu Khalish Chocolate

Hai mommies semua...skrg ni tekak mcm xleyh accept susu yg sy minum skrg. Nak minta pendapat pada mommies yg pernah try susu ni. Ok ke if sy tukar..? Skrg Trimester pertama and dah start mual2. Mohon pencerahan dari mommies semua...❤️

Susu Khalish Chocolate
1 Balas

Okay sis.. Dlm susu kambing ni ada asid folid.. Boleh mgurangkan loya & beri tenaga utk ibu hamil..

5y ago

Ok sis...nanti boleh la try tukar. Asyik muntah balik je bila minum. Padahal sebelum ni ok je.