Nama Anak lelaki

salam semua ,anak sulung sy lelaki nama adam muhaimin .. ada suggestion tak utk hampir sama dgn nama abg dia,buntu da rsanya ni.. nama plihan yg sy ada cuma azam muhammad,tp tula..panggilan tu hampir2 ja kalau azam dan adam kn 😅

1 Balas

Salam sis, pdpt sya, mungkin sis boleh cri nma yg mgkn hmpir sma tp irama hjg mgkin blainn, cth kalo abg Adam, baby nti Adib ke, Amin ke, pdpt sya sis, apa2 pun semoga dipermudah urusan 😊