ubat kuatkan rahim

salam semua, ada tak yang pernah makan ubat kuatkan rahim? ok tak? ada apa apa side effect tak ya? #ingintahu #firstmom #bantusharing

18 Balas

duphaston tu pil hormon progestorone. bila pregnant kita perlukan hormon tu. bukan ubat kuat rahim, istilah tu salah tapi kdang doctor/nurse jenis tak suka explain fakta yg btul jd shortcut nya ubat kuat rahim 😅 klau pnah jumpa doctor pakar depa akn explain yg sebetulnya..