pregnancy.

Salam , seminggu lepas dah pergi scan doc kata kantung tkde lg . sehari lepas jumpa doc , perut asyik sakit menyucuk2 mcm period pain . normal ke untuk 1st trimester ? #1stpreganancy #6weeks

2 Balas

Haii..sy pun 6w4d..tghri td mse buang air kecil,ade klua darah sket..pergi hsptl scan,amek darah,amek air kencing..alhamdulillah doc scan msh ade kantung dan result kedue2nye ok.. #1stpreggy #ttc8years

4y ago

insyallah takde apa2 . takecare ! ☺️☺️

dlm perut kuat sakit kah sis? saya pn 6 weeks.. perut kuat berangin sgt2..

4y ago

samala.. ltk atas dada mcm tu shj.. skrg sy da spotting dh.. hrp xda pa la.. dh scan 5 weeks + npk kntung dah.. cma kcil lg..