Berat menurun sebab alahan

Salam selamat pagi ibu ibu dan bakal ibu. Alhamdulillah kandungan dalam keadaan baik. semalam dah buka buku. tapi masalah utama berat badan saya turun hampir tiga kilo. sebelum buka buku pink 63 something. semalam timbang turun 61. kalau ikutkan memang selera makan tak ada. perut rasa angin dan bila tak kena akan muntah. misi KK estimate saya akan naik berat 0.5g sebulan. tapi semalam saja dah dua kali muntah. perut lapar tapi tak mampu nak telan apa. ada suggestion tak utk tingkat selera makan?

1 Balas

normal utk awl2 turun berat badan..utk tingkatkan selera tu rasenya payah sikit sbb main dgn hormon.just try n error makanan y blh d telan or x.xpe mkn sikit2 pn tp kerap..ambik y berkhasiat.insyaAllah smpai tahap nnt laju je naik smpai kita pn x sangka..mkn sikit tp naik berkilo