cara nak control bsp

salam , selamat malam semua .. ada tak mumy kat sini sangkut gdm dc .. bacaan bsp saya untuk pagi punya selalu tak cantik .. doktor bg sekali lagi peluang ntok bt bsp 22/7 nie , tidak doktor nk suruh on ubat or on insulin .. selalu pagi jaa result sy 5.3-5.6 .. saya mkn nasik sekali jaa selalu .. minuman manis sy mmg x gemar ..

1 Balas

sy pon mcm tu...dah pakai insulin pon still pg tggi...lgi2 time akhir2 preggy...mmg setiap akn jmpe doctor...pnt btul rse...lpas tu sy jmpe pakar pemakanan..die suggestkn sy untuk mnum glucerna...lpas je mnum alhamdulillah da ok bacaam wktu pgi...