Rasa simptom apa je

Salam. Sekarang yang 5w++ korang rasa simptom apa je? Ce share sikit hehehehe semoga dipermudahkan semua…. #firstmom #bantusharing #tolongbagijawapan

19 Balas

Masa saya 5w, saya tak sedar lagi yang saya dah pregnant, tapi bila fikir balik symptom yang alami masa tu cuma mood swing je. Mood swing level memang apa je husband cakap akan terasa. Bila next week nya buat upt test, perut cramp gila gila for few days. Rasanya maybe sebab rahim mengembang or masa tu implantation embryo