Rasa simptom apa je

Salam. Sekarang yang 5w++ korang rasa simptom apa je? Ce share sikit hehehehe semoga dipermudahkan semua…. #firstmom #bantusharing #tolongbagijawapan

19 Balas

Rasa nak pitam masa 5w bila nak bangun. mual nak muntah je. Air liur sentiasa penuh. 8w bleeding ketul2. scan baby ok alhamdulillah. next cek up 10w. lepastu kalau takde masalah baru nak buka buku pink. Aamin moga dipermudahkan.

1y ago

2 hari, hari pertama tu bnyak, hhari kedua dah kurang. sy cek doc masa bnyk hr pertama tu. doc bagi ubat kuatkan rahim.