Rasa simptom apa je

Salam. Sekarang yang 5w++ korang rasa simptom apa je? Ce share sikit hehehehe semoga dipermudahkan semua…. #firstmom #bantusharing #tolongbagijawapan

19 Balas

Saya masih di fasa 1st trimester buat masa ni saya tak ada alahan/mual. Cuma kadang kadang perut kram, breast pun rasa sakit mcm mebengkak je😂 and cepat rasa mengantuk🤣 bila dah tengok upt double line makin mengada lah jawabnya nak makan 🤣

1y ago

sama ler dngn sya 1st trimester ,mengantuk tak bole bawa bincang hahaha