Sesi Tanya Pakar Bersama Justina Chen, CEO and Founder, Wonder Village.

Salam Sejahtera Semua Pengguna TAP! Anak tantrum dan asyik meragam je, mulalah ibu ayah pun jadi tak keruan. Lebih-lebih bila bawa anak keluar bersiar-siar, buntu jadinya kadang-kadang untuk pujuk mereka bila tantrum depan orang ramai. Nak marah, tak kena pula dengan tempat. Nak pujuk pun nampaknya dah tak ‘makan pujukan’ dah. Untuk mengendalikan anak yang sedang tantrum memang sangat menguji kesabaran. Sebab itu ramai ibu bapa nak tahu apa cara menangani anak tantrum yang berkesan. Untuk Sesi Tanya Pakar kali ini, jom minta pendapat dari Pakar kami. Tanya soalan anda cara untuk menjaga kanak-kanak tantrum bersama Justina Chen, CEO and Founder, Wonder Village pada 9 March 2023, hari Khamis. *NOTA: Sebarang persoalan di luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Sesi Tanya Pakar Bersama Justina Chen, CEO and Founder, Wonder Village.
6 Balas

u\sqiq