baby tiga bulan kena ulser

salam sejahtera .. baby saya usia tiga bulan .. kena ulser .. dekat dua bulan belum baik-baik ..dah beberapa klinik pergi ,dah pelbagai ubat guna .. tolong saya ..saya kesiankan anak .. baby belum explore apa-apa lagi sbb asyik nangis tahan sakit ..badan pun susut ..baby saya history iugr ..tolong saya !#pleasehelp #worryingmom

1 Balas

wslm puan, sy doakan semoge baby puan cepat sihat ye. sian bby kene ulser. kite yg besar ni pon kalau kene sakit sampai xlalu nk makan. semoge baik2 saje ye bby puan, aamiin 💓