Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?

Salam saye scan semalam alhamdulillah ada heart beat baby. Tapi dr kata ada cyst. Macam mana ya nak kecutkan cyst ni ada makanan apa apa tak untuk kecutkan? Saye risau.Sebelum ni saye pernah gugur. Tolong doakan saye dan kandungan saye membesar dengan sihat sempurna ya, saye jadi risau.#bantusharing #cyst #infokandungan ##pleasehelp

Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?
14 Balas

Sy pn doc detect ada cyst waktu 6w, tp atas nasihat kwn2 yg dah ada 2-3 anak, doc advise kn dorg jgn minum soya, dan jangan makan makanan yg ada injection hormon spt ayam, fast food ayam2 tu jgn kerap makan, alhmdullilah sy punya cyst pun hilang wktu 10weeks above. Alhmdullilah. Semoga awk punya pun akan hilang jugak.

3y ago

InsyaAllah amin amin terima kasih, bila semua orang kata cyst akan mengecil masa kandungan membesar terus saye rasa yakin cyst tu akan hilang nanti