Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?

Salam saye scan semalam alhamdulillah ada heart beat baby. Tapi dr kata ada cyst. Macam mana ya nak kecutkan cyst ni ada makanan apa apa tak untuk kecutkan? Saye risau.Sebelum ni saye pernah gugur. Tolong doakan saye dan kandungan saye membesar dengan sihat sempurna ya, saye jadi risau.#bantusharing #cyst #infokandungan ##pleasehelp

Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?
14 Balas

Salam sis sekalian. Doakan sy juga ye. Semalam scan 18w doc jumpa fibroid dalam 6cm. Terus dia mintak rujuk pakar. 28 ni kena jumpa doc pakar. Dalam masa sama sy risau sgt sebab ni kandungan yg first. Harap2 semuanya dipermudahkan insha allahh aminnn

3y ago

Insha allah aminnnn