Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?

Salam saye scan semalam alhamdulillah ada heart beat baby. Tapi dr kata ada cyst. Macam mana ya nak kecutkan cyst ni ada makanan apa apa tak untuk kecutkan? Saye risau.Sebelum ni saye pernah gugur. Tolong doakan saye dan kandungan saye membesar dengan sihat sempurna ya, saye jadi risau.#bantusharing #cyst #infokandungan ##pleasehelp

Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?
14 Balas

Dulu masa 1st pregnancy sy pun ada cyst, dlm 4cm masa scan 6 minggu. Tp sebulan lepas tu dah kecil jd 2cm. Repeat scan lagi lepas tu alhamdulillah dah hilang. Byk kes yg cyst hilang sendiri, tp kalau semakin membesar, puan akan direfer ke pakar