Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?

Salam saye scan semalam alhamdulillah ada heart beat baby. Tapi dr kata ada cyst. Macam mana ya nak kecutkan cyst ni ada makanan apa apa tak untuk kecutkan? Saye risau.Sebelum ni saye pernah gugur. Tolong doakan saye dan kandungan saye membesar dengan sihat sempurna ya, saye jadi risau.#bantusharing #cyst #infokandungan ##pleasehelp

Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?
14 Balas

jgn mkna mknan y kecutkan cyst..tpi makan makanan y sihat..lebihkan pgmbilan sayur,buah2an dn sup..stopkan dlu pgmbilan yg sngt berminyak dn garam y tinggi🙃 sya ada cyst sblm preggy kta dktor mlalui saiz dn jenis cyst, thu pn sbb dh trpintal...sakitnya sngt azab...😪 tpi alhamdulillah, smkin mbsar kndungan smakin cyst hilang...yg penting sis kena rajin dtg review dktor..atau kerapkan tiap 3minggu ke klinik untk scan😊 cyst bole mengecut dn mghilang, tpi dlm masa y sama...cyst bole trhimpit ole kndungn y mbesar dn pecah...☹️