Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?

Salam saye scan semalam alhamdulillah ada heart beat baby. Tapi dr kata ada cyst. Macam mana ya nak kecutkan cyst ni ada makanan apa apa tak untuk kecutkan? Saye risau.Sebelum ni saye pernah gugur. Tolong doakan saye dan kandungan saye membesar dengan sihat sempurna ya, saye jadi risau.#bantusharing #cyst #infokandungan ##pleasehelp

Mengandung, tapi ada cyst. Macam mana nak kecutkan cyst?
14 Balas

Sama macam saya. Masa 5w pregnancy scan nampak ada cyst. Lepastu saya amalkan minum jus delima gulsan hari hari and lebihkan air masak. Alhamdulillah sekarang dah 21weeks and cyst pun dah kecut 🥰