Kerisauan

As salam.. saya tengan risau.. hari hari bila tringat nak jadi nak menangis.. sy tersilap pergi berendam kolam air panas.. dah lepas tu baru google n tau bahaya... ????mcm mana nak buat.. ada tak munmy disini pernah mcm saya termandi air panas... tak tau nak tanya n refer sapa

2 Balas

Wslm.. lama x berendam? Sy mndi jakuzi jgk dlu tp 30minit je sbb tu limit dia..

Dlm 20 minit jugak la.. mandi dekat kolam air panas sg klah

5y ago

Sy masa xtahu pregnant lglah lama berendam dlm sg klah tu.. dr tgh hari ke ptg.. cuma xboleh berlama je sis.. 20 minit, insyaAllah okay je tu..