pam susu

Salam, saya tengah list kan barang2 utk dibeli utk deliver x lama lagi.. nak tanya pendapat, perlu ke standby awal2 pam susu, botol susu, or botol utk simpan stok susu?

2 Balas

salam..bagi pendapat saya perlu..sbb masa kite berpantang kite dah busy dgn baby dengan kite yg tgh pantang..bnyk terbatas..so klu dah get ready awal so senang utk kite.plus kite boleh tgk pump yg sesuai untuk kite dgn budget kite😎

4y ago

Sbb igtkn mmg baby akan direct menyusu dgn kita je.. tu duk pk perlu ke x, hehe.. tq sis

sy 11w da beli breastpump

4y ago

Wah awal jugak beli tu.. good2. Sy plak igtkn mmg baby akan direct menyusu dgn kita je.. tu duk pk perlu ke x, hehe.. tq sis