Botol susu baby

Salam nk tanya, utk brg2 newborn baby perlu ke kita standby beli botol susu? Walaupun mmg plan utk bf baby. Minta pendapat semua

5 Balas

bagi sy wajip standby botol susu extra ... takut² nnti emergency kena tgl kn . so tak risau .. lgpun nnti nk kena pam susu bila bengkak ..susu boleh bg dlm botol ..

Sy beli sbb nti keje kne beli jgk.. tp kalau suri rumahpun boleh standby 1-2 utk travel blk kg ke atau bengkak susu nk pam plak nti

sy nk df jgk,tp still sediakn pam n botol susu.nk kena ajr btol jgk kot emergency sng nk tggl

baik sediakan krn takkan selalu selesa untuk bf mungkin bu nak pre pump supaya boleh diguna nanti

sye bli je 1.. just in case..