Menyusu ketika hamil

Salam hi..saya tengah hamil anak kedua kandungan hampir 7bulan..Anak 1st baru 1tahun 8bulan..Masalahnya dia masih menyusu badan biasanya malam2 sebelum tidur sebab dia jenis susah jugak nak tidur..Ada masalah tak yea?? ada x ibu2 yang macam nie?Risau jugak sebab ramai cakap tak boleh.

3 Balas

sy setiap kali ble tau peknen terus stop mnyusu..sbb bile sy mnyusu ank..Rahim sy rase sakit mcm mild pain..so doc x suggestkan mnyusu takut jd pe2 kt janin