Spotting coklat

Salam. Saya sudah 39w. Semenjak malam tadi perut saya asyik memulas mcm nak berak, so saya rasa sakit perut dan pinggang sbb masalah penghadaman. Pagi ni pun sama kerap memulas dan sakit pinggang. Saya perasan keputihan sy bewarna coklat bukan berwarna putih susu mcm biasa. Saya kencing pun warna coklat. Adakah ini tanda2 nak bersalin? #firstbaby #1stimemom #bantusharing #pregnancy

7 Balas

Kalau kerap sakit selang 10 mnt selama 2 jam and ada spotting tu adalah tanda nk bersalin.. better pergi check sis

sy dulu mcm awk.. kluar drh dulu.. lpastu stat skit contraction mcm nk trcbut pinggang. hihi

Setahu sa.. spotting coklat tu tanda mau bersalin

yep. dah turun tanda da tu.

sis dah nak bersalin tu

tanda² dah tu sis

sis da cek ke tu?