Batuk batuk

Salam saya skrg 12week3days. Saya tengah mengalami batuk2 teruk jugak berkahak. Saya risau dkt baby. Siapa ada pengalaman batuk2 tp baby okay je.

2 Balas

sy masa 1st trimester pun batuk teruk sampai menekan² perurt siap berkahak. Alhamdulillah baby baik² saja. just take note kalau ada spotting yang berterusan dan cramp perut yg kuat.

sy smpai 9 bln batuk berkahak..Salah satu alahan..Dah bersalin batuk pun hilang.batuk sampai terkuncil.Alhamdulillah bb dlm lindungan Allah xde ape pn