33minggu kepala baby kat bawah

salam saya sekarang dah masuk 33minggu dah pregnant tadi doktor kata baby dah kat laluan sekarang saya rasa macam tak selesa bila jalan slow apa perlu saya buat siapa pernah bersalin 33 minggu due saya empat minggu lagi adakah saya harus ke hospital sekarang atau biar dulu

2 Balas

jalan tak selesa bkn tanda nak bersalin. nurse ada bagitahu kan tanda2 nak bersalin apa. kalau ada tanda baru la gi pac

2mo ago

sudah besarkan itu anak. it is normal

Rasanya normal tak selesa berjalan bila baby dah masuk 'laluan'. Teruskan aktiviti macam biasa. Kalau ada tanda baru pergi PAC.

2mo ago

ok terima kasih infonya