Berak Darah

Salam. Saya preg 11 weeks and Pagi ni tiba2 berak keluar darah yg cair. Tapi taik xkeras pun kalau nak kata sembelit. Bila baca ada yg kata sebab makan obimin and kurang minum air. Saya memang tgah makan obimin and makan malam2 sebelum tidur sbb ubat tu buat sy mual. Memang tiap pagi air kencing jd kuning pekat cuma ni first time berak darah. Ada tak yg sama mcm saya? Btw buku pink belum buat tgah tggu tarikh sbb full.

2 Balas

Bayakkan minum air kosong sis. Kalau still jadi lagi, pergi jumpa dr ya

pergi cek