Spotting coklat

salam. Saya nk tnye ibu2 disini . Saya last priod 29/11 -5/12 . Lepastu due sptut priod hujung bulan 12 . tpi still tk dtg . 7/1 ad kuar spotting coklat tpi sikittt sgt . Ingtkn da nk priod tpi masih tk dtg jgk . Lepastu just kuar keputihan jernih tu je tpi normal . pstu 22/1 kuar lg spotting mcm drh tpi sikittt sgt . saya da chek upt still Negativ . Sampai la skrg sy msih blom prioddd . Boleh bg pndpt ape ptut sy buat sbb skrg da bulan 2 still tk priodd lgi . Saya Fully BF . anak bru 9 bulan . Saya tkde mkn ape2 pil perancang .tu tnda hamil atau hormon je ye ? .Trime kasihh . 💞 #SeriusTanya#pleasehelp #firstbaby #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Biasnaya mmg macam tu kalau fully bf. Period kejap okay kejap tak. Sebab hormon biasanya. Kalau rasa tak yakin, boleh check darah beta HCG. Selalunya lagi tepat.