Minuman teh o dan susu

Salam hi. Saya nk tanya kalau baru first trimester ni boleh ke minum teh o panas? Sbb saya banyak baca ada kata boleh ada kata tak. Saya confuse. Dan ada kata susu coklat tak boleh. Sedangkan susu anmum tu ada perisa coklat. Boleh ke minum ?

3 Balas

boleh, tp pastikan caffeine tk lebih 200mg per intake. mcm saya, saya consume decaf tea dan decaf coffee. itu pun jarang jarang sebab risau apa apa jadi kt kandungan

3y ago

Hehe okaylah kalau mcm tu. Thankyou share tips. Ahahha sekarang bnyk betul benda teringin ni.

Boleh je minum teh o 😂 susu coklat pon boleh tapi biasa ada org macam tak boleh masuk dgan susu berperisa so try lah susu biasa.

3y ago

Tulah. Saya risau sebab ada baca dorang kata tak boleh lah. Hehe okay. Terima kasih ye. Nasib saya boleh dua dua. ☺️

bole je

3y ago

Terima kasih ye ☺️