plastick pack baju baby

salam saya nakk tanya plastick yg nk packing bju bby semasa nk kt labouroom ada jual kt mana , dan org panggil apa

27 Balas

Sy pakai bag plastik yg beli bju romper bby 2 syg nak buang boleh gna..kebanyakanya skg ni klo beli bju bby die dlm pek kemas

Dekat daiso ada, dia panggil ziplock bag. Saya beli size B4, mmg muat utk brg bayi. Murah je tk sampai rm6 😄

5y ago

Welcome no problem

Ziplock. Beli kt shoppe. Beand ikea. Ade bnyk size boleh pilih. Sy baru je beli. Plastic bag tu berkualiti

Kat daiso macam macam size adaaa. Best. Baby dah besar sikit pun still guna time travel 2-3 hari

Sya beli dekat DIY ja . ziplock bag size A4 area alat tulis . harga baru Rm1.3 😂

Ziplock bag @ ziplock plastic. Dekat shopee ada jual, murah murah

Sy beli kat mr diy.. 6 helai saiz a4 rm4.90 camtu.. Xlebih rm5..

Ziplock.. Supermarket ada jual saiz kecil, sederhana n besar..

Ziplock bag. Kat lazada dan shopee ada jual dan murah2 je.

ikea.. ad 50pcs kat dlm...2 size...hrga 20 lbh jee..