Gdm semasa hamil 31 mggu

Salam saya nak tya..kkia call saya bgtau result air gula saya yg kedua 8.++ ..jd saya sangkut gdm utk mnum air gula yg kedua ni..saya risau..mggu lepas Dr scan..berat baby 1.3kg..berat saya pulak timbang smlm turun 0.5kg..tp saya perasan air gula yg kali ke2 ni..pekat n manis betul..ada tak yg mcm saya..saya risau kena bersalin awal..sbb skrg saya d sarawak..nak balik bersalin d kedah..

1 Balas

waalaikumussalam mommy. setahu sy gdm mmg kene serah diri awal dalam 38 weeks mcm tu atau apa pun better mommy rujuk doktor yg rawat mommy.