Bila nak daftr buku pink?

Salam. Saya nak tny... Bila ya sesuai untuk dftr buku pink?? Skrg sy week5

17 Balas

deepend atas klinik tapi make sure call untuk appointment dulu dan tanya bila boleh daftar buku pink sebab setengah klinik 10week keatas baru terima macam tempat saya

Call clinic berdekatan utk buat appointment tp sekarang rasanye bkn by cl dah semua pakai online booking sy baru buat buku pink 25/4 masa 10 weeks

call kk berdekatan. nnti akan diberi appointment date. ini cara kk gov skarang waktu covid. klo g swasta..dari skarang pon boleh dah.

Biasa week 8/9. Ade sesetengah KK tak kisah pon lagi awal ade sesetengah KK week 12 baru dia set appointment

Dh boleh buat appointment online, nnt mrk akan confirmkan date and time bila boleh pergi

Saya tadi baru dapat set appointment buka buku pink,10 weeks..sekarang saya baru 7 weeks

6 atau 7 minggu dah kena bukak. Sy bukak masa minggu ke 12. Kena bebel dengan nurse.

Call klinik dulu buat appointment sis... Musim pandemic ni, lambat jgk nk dpt turn..

10w-12w. supaya scan senang nak confirm janin dah jelas nampak.

saya 12weeks baru buka.. nurse yang tetapkan